Algemene Voorwaarden

De datakwaliteit-apps zijn ontwikkeld door Gunneman GIS & Geomatics op basis van FME Server Apps van Safe Software. Zowel Gunneman GIS & Geomatics als Safe Software spelen daarbij een rol in de verwerking van (persoons)gegevens.

Gunneman GIS & Geomatics is volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de Verwerkingsverantwoordelijke van de registratiegegevens. Zowel Gunneman GIS & Geomatics als Safe Software zijn Verwerkers van de registratiegegevens.

De registratiegegevens zijn nodig om veilig in te kunnen loggen en validatierapporten te kunnen ontvangen. Dit verstaan we onder het gebruik van de datakwaliteit-apps. 

De registratiegegevens worden ook gebruikt om de nieuwsbrief te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de datakwaliteit-apps.

Tenslotte wordt de registratie gebruikt om tot een goed beheer van de datakwaliteit-apps te komen.

Voor deze doeleinden is volgens de AVG jouw toestemming nodig. Door de hokjes in de Aanmeld App aan te vinken ga je akkoord.

Je gegevens staan in een beveiligde omgeving en worden niet gedeeld met derden, tenzij dat vanuit de wet verplicht is.

De uitgebreide versie van de algemene voorwaarden staan hier beschreven: 

Maak kennis met de bèta versie

Probeer zelf de gratis datakwaliteit-apps uit of vraag een demo aan. Deze bèta-versie is iedere woensdag tussen 7.00 en 19.00 beschikbaar voor gebruik. Om de Datakwaliteit Apps te gebruiken moet je je eenmalig registreren.