Blog

Nieuws & artikelen

Meet the team – Spijker Mans

Spijker is student Applied Geo-information Science aan de HAS Hogeschool in Den Bosch, en werkstudent bij Gunneman GIS & Geomatics.

” In mijn stageperiode heb ik kennis opgedaan in FME, maar ook op het gebied van datakwaliteit, samenwerking en analyse. In het vervolg van mijn studie en verdere loopbaan hoop ik deze vaardigheden te blijven gebruiken en ontwikkelen.

Q&A:  Detachering van GIS Specialisten

Wat doet een GIS Specialist eigenlijk? En wat is een FME Specialist?

Gunneman GIS & Geomatics richt zich (onder meer) op detachering van GIS specialisten en (geo) data scientists.Wij hebben de meest gestelde vragen rondom de detachering van GIS specialiaten voor jou beantwoord. 

Copernicus Hackathon: The Green Machine

Bij een hackathon denk je al snel aan een groot evenement waar teams druk aan het overleggen zijn en ideeën aan de lopende band op elkaar afvuren. Waarbij koffie als water wordt gedronken en er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt. 

Wij, Spijker en Noortje, hebben vanuit Gunneman GIS & Geomatics samen meegedaan aan de Climate-smart city Copernicus Hackathon.

Meet the team – Noortje Vaissier

Noortje is GIS Specialist, en is 3 dagen per week gedetacheerd bij Mourik en werkt 2 dagen per week aan innovatieprojecten.

“Ik vind de combinatie van de werkzaamheden bij Mourik en bij Gunneman GIS & Geomatics vooral leuk. Ik heb op dit moment een hele diverse baan, waardoor ik veel beter ben gaan begrijpen waar ik energie van krijg. Ik hoop dat ik daar in de toekomst ook van mag genieten!”