Detachering

Werken aan innovatie als interim professional

Werken als interim professional

Als je in dienst komt bij Gunneman GIS & Geomatics werk je als interim professional. Vervolgens krijg je de kans om te ervaren hoe het is om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Als professional leer je zo een of meerdere bedrijven in relatief korte tijd kennen waarbij je aan de slag gaat met uitdagende projecten. Dit biedt jou de kans om je als professional te ontwikkelen en verschillende bedrijfsculturen te leren kennen. Zo ontdek je waar jij nu écht energie van krijgt!

De arbeidsvoorwaarden bij Gunneman GIS & Geomatics zijn goed. Zo kun je kiezen of je liever een hoger salaris wilt of meer vakantiedagen. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; zo kan je deelnemen aan verschillende Hackathons, Challenges en internationale congressen.

Aandacht voor persoonlijke begeleiding & ontwikkeling
Arbeidsvoorwaarden aangepast naar persoonlijke voorkeur
Werken aan innovatie teamverband
Detachering Kandidaten

Expert in  Data Science, Geo ICT en innovatie

Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van Data Scientists  en GIS Specialisten. Wij zijn dan ook op zoek naar kandidaten die ervaring hebben of willen opdoen rondom geografische vraagstukken of vraagstukken waar kunstmatige intelligentie komt kijken. Wij plaatsen voornamelijk kandidaten als GIS-specialist, data scientist, data analist, software ontwikkelaar, en BI specialist.

Diepgaande inhoudelijke kennis

Wij hebben zelf ook inhoudelijke kennis op het gebied van GIS, Geomatics, data science, Public Participation GIS, Geo-ICT en B.I. Dat betekend dat wij je ook inhoudelijk kunnen begeleiden en coachen om het jouw ambities en leerdoelen te behalen. Zo wordt elke opdracht een succes!

Noortje Vaissier
Noortje Vaissier
5/5

Ik werk nu 3 dagen per week voor Mourik op de GIS afdeling. De overige 2 dagen ben ik werkzaam bij Gunneman GIS & Geomatics op verschillende innovatietrajecten.

Ik vind de combinatie van de werkzaamheden bij Mourik en bij Gunneman GIS & Geomatics vooral leuk. Bij Mourik kan ik mij verder specialiseren binnen GIS, en bij Gunneman GIS & Geomatics mag ik aan de lopende band nieuwe dingen uitproberen, en dat is natuurlijk ook heel erg leuk! Lees meer.

Werken aan innovatie

Bij Gunneman GIS & Geomatics staat innovatie hoog in het vaandel. Dit betekent dat je, waar mogelijk, aan innovatie werkt. Dit kan in teamsverband, part-time aan interne innovatietrajecten bij Gunneman GIS & Geomatics maar kan soms ook bij een opdrachtgever. 

Aan innovatie werken betekent dat we veel van je vragen. Zo heeft innovatie niet enkel technische maar ook zakelijke vraagstukken. We verlangen van je dat je uitermate je best doet en je buiten je comfortzone stapt waar nodig. Hierdoor komen we achter jouw (verborgen) talenten en word je breder inzetbaar voor innovatietrajecten. Neem nu een kijkje op onze vacature pagina!

Neem contact op