Detachering

Getalenteerde GIS specialisten en (Geo) Data Science specialisten

Detachering Kandidaten

Gunneman GIS & Geomatics geeft u de mogelijkheid om getalenteerde GIS specialisten en (Geo) Data Science specialisten projectmatig in te zetten.

Wij detacheren kandidaten voor uiteenlopende Geo-ICT werkzaamheden en  op hogere werk- en denkniveau’s. Onze experts kunnen worden ingezet voor elke fase van uw project; van haalbaarheidsstudies voor slimme oplossingen op basis van GIS en (Geo) Data Science  tot aan effectieve realisatie en beheer van Geo-ICT oplossingen.

Onze werkwijze

 

Gunneman GIS & Geomatics heeft diepgaande inhoudelijke kennis van Geo-ICT oplossingen. Dat geeft ons de mogelijkheid om het gesprek niet alleen op organisatorisch, maar ook op technisch-inhoudelijk vlak aan te gaan met onze specialisten. Wij geven de garantie dat de specialisten die door ons worden gedetacheerd échte specialisten zijn of in wording zijn binnen Data Science en/of GIS. Daarbij verdiepen wij ons ook in uw problematiek zodat we samen de juiste kandidaat kunnen vinden voor uw organisatie.

 

Wij werken met vooruitstrevende en gemotiveerde specialisten. Deze kandidaten hebben niet alleen interesse in hun huidige project of opdracht, maar werken daarnaast, waar dat mogelijk is,  ook aan innovatietrajecten. U heeft daarbij niet alleen profijt van flexibiliteit op het gebied van inzetbaarheid van de kandidaat, maar ook van de innovatietrajecten waarin ze zijn verwikkeld.  Deze vernieuwingstrajecten helpen professionals om zich breed te ontwikkelen op vlakken zoals business development, marketing, etc. De kandidaten hebben daardoor een beter begrip van de impact van hun werkzaamheden binnen het project, waardoor ze efficiënter kunnen werken en eventueel inzetbaar zijn op andere vakgebieden.

Kwaliteit

Vooruitstrevende en gemotiveerde Specialisten

Flexibiliteit

Profijt van flexibel inzetbare medewerkers.

Innovatie

Open mindset en gevarieerde werkervaring.

Specialisme

Diepgaande inhoudelijke kennis van data en/of Geo-ICT oplossingen

Data Scientists en GIS Specialisten

Onze GIS-specialisten en Data Science-specialisten hebben als doel om tot een zo’n goed mogelijke analyse en oplossing te komen voor geografische vraagstukken. Waar mogelijk dragen zij ook bij tot een beter gebruik en beheer van uw informatievoorziening. Onze kandidaten hebben specifieke kennis binnen Geo-ICT die zij kunnen toepassen binnen uw organisatie. Mocht u een vraagstuk hebben binnen GIS, FME, of projecten of het gebied van het verwerken, converteren, valideren en im/exporteren van geo-informatie, dan kunnen wij u helpen. Ook als u (tijdelijk) extra capaciteit nodig heeft.

Bij Gunneman GIS & Geomatics krijgen specialisten de kans om aan innovatietrajecten te werken. Dit zorgt voor een open mindset en een gevarieerde werkervaring. Hierdoor zijn onze specialisten breder inzetbaar en blijven ze zich ontwikkelen op het snijvlak van GIS, data en innovatie.

Onze kandidaten zijn onder andere inzetbaar als GIS-specialist, data scientist, data analist, software ontwikkelaar, en BI specialist. Bent u op zoek naar een andere specialisatie binnen Data Science of GIS? Dan zetten wij graag ons brede netwerk in om u te helpen en de juiste match te maken.